AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
 Friptura de carne de porc Untitl31

Distribuiţi|

Friptura de carne de porc

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
hero

hero

Administrator
Rank: Administrator
Mesaje : 305
>
CS Status : Cs
>
Detinator Steam : Da
>
Localitate : TutorialCs
>
Data de inscriere : 29/01/2012
>
Varsta : 28
>
 Friptura de carne de porc Empty
MesajSubiect: Friptura de carne de porc  Friptura de carne de porc Icon_minitimeDum Mar 18, 2012 8:10 am

Ingrediente:

750 gr. carne de porc pulpa sau muschi,
2-3 linguri unt,
piper,
5-6 catei usturoi,
sare

Preparare:
Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cind in cind se stropeste cu untura ei din tava, pina ce va fi bine fripta si rumenita.
Sus In jos
https://tutorialcs.forum.st

Friptura de carne de porc

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Scoala si Cunoastere :: Retete culinare-