AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi|

Friptura de carne de porc

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj

avatar

Administrator
Rank: Administrator
Mesaje : 305
>
CS Status : Cs
>
Detinator Steam : Da
>
Localitate : TutorialCs
>
Data de inscriere : 29/01/2012
>
Varsta : 23
>
MesajSubiect: Friptura de carne de porc Dum Mar 18, 2012 8:10 am

Ingrediente:

750 gr. carne de porc pulpa sau muschi,
2-3 linguri unt,
piper,
5-6 catei usturoi,
sare

Preparare:
Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cind in cind se stropeste cu untura ei din tava, pina ce va fi bine fripta si rumenita.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://tutorialcs.forum.st

Friptura de carne de porc

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Scoala si Cunoastere :: Retete culinare-